The Family [ Home ]

Ουρανός είναιs: Κύρια Σελίδα

Η Δευτέρα Παρουσία του Ιησού!

    Η Βίβλος δεν περιέχει μόνο εκατοντάδες προφητείες για τον πρώτο ερχομό του Ιησού, αλλά περιέχει και ακόμη περισσότερες προφητείες σχετικά με τη Δευτέρα Παρουσία Του, όταν θα επιστρέψει στη Γη, όχι σαν ένα πράο και γλυκό μωράκι μέσα σε μια φάτνη, αλλά σαν ο Ισχυρός Βασιλεύς των βασιλέων και ο Κύριος των κυρίων που είναι! — Ο οποίος θα καταλάβει τον Κόσμο με εξουσία και θα βάλει ένα τέλος στην απάνθρωπη και χαοτική βασιλεία του Ανθρώπου!—Υποσχέθηκε, «Θα επιστρέψω! — Μέσα στα σύννεφα του Ουρανού με δύναμη και μεγαλοπρέπεια!» — Ιωάννη 14:3, Λουκά 21:27.

    Ο Ιησούς μας έδωσε πολλά «Σημεία των Καιρών», σημεία που θα πρέπει να γνωρίζουμε, έτσι ώστε να ξέρουμε πότε πρόκειται να επιστρέψει. Ο Ίδιος προφήτεψε πως λίγο πριν τον Ερχομό Του, θα υπάρξει μια δραματική αύξηση, σε «πείνες, επιδημίες και σεισμούς σε πολλά μέρη», και ότι το Ευαγγέλιο θα κηρυχθεί σε όλο τον Κόσμο για μαρτυρία σε όλα τα έθνη». — Ματθαίου 24:7,14. — Όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα! Επίσης είπε ότι θα υπάρχει μια θεαματική αύξηση στα διεθνή ταξίδια, με «πολλούς να πηγαίνουν εδώ κι εκεί, περιπλανώμενοι από τη μια θάλασσα στην άλλη, καθώς η γνώση θα αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό!» —Αμώς 8:11,12, Δανιήλ 12:4.

    Επίσης είπε ότι θα υπάρξει «μια μεγάλη αποστασία από τον Κύριο καθώς οι κακοί και πλάνοι άνθρωποι θα γίνονται χειρότεροι, εξαπατώντας πολλούς και η αγάπη των πολλών θα ψυχραθεί», φέρνοντας σαν αποτέλεσμα την «θλίψη των εθνών της Γης ενώ οι άνθρωποι θα πεθαίνουν από το φόβο!» — Β΄ Θεσσαλονικείς 2:3, Β΄ Τιμόθεος 3:13, Ματθαίου 24:12, Λουκά 21:25,26. — Όλα αυτά τα σημεία προφανώς εκπληρώνονται σήμερα περισσότερο απ’ ότι ποτέ πριν!

    Εσύ είσαι έτοιμος για το «Τέλος του Κόσμου» που ζούμε σήμερα, και για την επικείμενη επιστροφή του Ιησού που θα εγκαθιδρύσει το Βασίλειο της Αγάπης Του πάνω στη Γη; — Αν όχι, δέξου Τον μέσα στην καρδιά σου σήμερα! — Αύριο μπορεί να είναι πάρα πολύ αργά!

[ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ]

<- Υπήρχε πραγματικά ο Ιησούς;
<- Γιατί ήρθε στη γη;
<- Το μήνυμα του Ιησού
<- Γιατί οι ηγέτες τον απέρριψαν;
<- Τι καλό είναι για σήμερα;
<- Είναι θρησκόληπτη πίστη;
<- Αποτυχίες της Χριστιανοσύνης;
<- Είναι πραγματικά ο Γιος του Θεού;
<- Η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού
<- Ποιο είναι το νόημα της ζωής;
<- Καθόλου χρόνος για θρησκεία;
<- Δεν είναι όλες οι θρησκείες ίδιες;
<- Από πού αρχίζει κάποιος;
<- Εγωιστική Χριστιανοσύνη
<- Πώς είναι ο Θεός;
<- Πού βρίσκεται ο Θεός;
<- Υπάρχει μόνο ένα πνεύμα;
<- Και τι λέτε για τους άλλους Θεούς;
<- Μπορεί μια πίστη να είναι λάθος;
<- Είναι αναγκαίο να υποφέρεις;
<- Μπορώ να σώσω τον εαυτό μου;
<- Τι να κάνω για να σωθώ;