The Family [ Home ]
Our Worldwide Work: Main Page

ΗΠΑ -  Τέξας 2017  Ο Καρπός της Προσωπική Μαρτυρίας!

Ο πάγκος της Φρι με τα περιοδικά Activated

Από την Φρι, Τέξας.

Η προσωπική μαρτυρία είναι κάτι που κάνω όπου κι αν βρίσκομαι ή ό,τι κι αν κάνω, καθώς δεν υπάρχει τέλος στους τρόπους για να πλησιάσεις κάποιον που είναι κοντά σου με κάποιον ξεχωριστό, προσωπικό τρόπο για να του μιλήσεις για την αγάπη του Κυρίου! (Μερικές φορές κάθε μήνα επίσης μου στέλνουν τα ονόματα και τα τηλέφωνα ανθρώπων που έχουν γράψει στις ιστοσελίδες μας για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή μας και τις υπηρεσίες μας. Το να έρχομαι σε επικοινωνία μ' αυτούς τους ανθρώπους είναι ένα υπέροχος τρόπος για να πλησιάζω νέο κόσμο.)
Ο πάγκος της Φρι με τα προϊόντα της Aurora.

Επίσης έχω προμηθευτεί πάρα πολλά από τα προϊόντα της Aurora και με έναν πάγκο κλείνω χώρους σε διάφορα μέρη για να τοποθετώ και να εκθέτω τα προϊόντα μας!

Κάθε στιγμή είναι γεμάτη ένταση, καθώς όλη τη μέρα έρχονται εκατοντάδες άνθρωποι που περνάνε από κοντά μου! Τους δίνω ένα φυλλάδιο ή ένα περιοδικό Activated, μαζί με την ευκαιρία  να δώσουν μια εισφορά και εκείνοι που ενδιαφέρονται σταματάνε και κοιτάζουν τα προϊόντα μας, κάνουν ερωτήσεις, κλπ

Ο Κύριος μου άνοιγε πόρτες για ευκαιρίες για μαρτυρία σε βάθος, για προσευχή για θεραπεία ραγισμένων καρδιών, για συζητήσεις για τις δυσκολίες της ζωής, σωτηρίες και ένα σωρό άλλα πράγματα! Για να μην αναφέρουμε και όλων των ειδών τα προϊόντα της Aurora που παίρνουν στα χέρια τους πάρα πολλοί — διευθυντές, πάστορες, έφηβοι, ναρκομανείς, μητέρες, επίτροποι εκκλησιών, δάσκαλοι κατηχητικού, φροντιστές ηλικιωμένων, άστεγοι και ακόμα και μερικές ιερόδουλες.
Η Φρι και ο σύζυγός της ο Λόνι.

Συνήθως είμαι σε μια νέα πόλη του Τέξας κάθε Σαββατοκύριακο, όπου μένω για δυο ή τρεις μέρες εκεί. Πηγαίνω στον χώρο μου στις 7 το πρωί για να τον τακτοποιήσω, και τελειώνω και τα μαζεύω ξανά στις 5 το απόγευμα. Κοιμάμαι καλά το βράδυ, ξυπνάω για να περάσω τον "πολύτιμο χρόνο μου" με τον Κύριο, κάνω τη γυμναστική μου και ξανά φεύγω νωρίς για να αρχίσω τη μέρα μου στις 7 το πρωί.

Έκανα τις στατιστικές μου για αυτήν την υπηρεσία έκθεσης σε πάγκο από το 2010 (μείον έναν χρόνο που μου παράπεσε κάπου). Υπολογίζω ότι έχω μοιράσει 15.800 περιοδικά του Activated, 6.915 προϊόντα της Aurora, 46.000 φυλλάδια και πόστερ, οδήγησα 130 ψυχές στον Κύριο (πολλοί άνθρωποι στο Τέξας είναι ήδη σωσμένοι), και έχω ταξιδέψει γύρω στα 23.500 χιλιόμετρα.

 

ΗΠΑ -  2013

Michael και Maria

Πρόγραμμα Immokallee dia de Reyes

Πακέτα με δώρα δόθηκαν σε παιδιά μεταναστών αγροτών σε μια μικρή πόλη δυο ώρες απόσταση από το Μαϊάμι. Ο τοπικός ιερέας, που του άρεσαν πάρα πολύ τα υλικά μας, είχε συμπεριλάβει πάρα πολλά από αυτά στις σακούλες δώρων τον προηγούμενο χρόνο, και ξανά κανόνισε τα παιδιά να πάρουν τα πακέτα των δώρων τους στην είσοδο στης εκκλησίας καθώς έφευγαν μετά από τη λειτουργία των Χριστουγέννων. Περίπου 375 παιδιά παρακολούθησαν το γεγονός και ακόμη 125 άλλα πακέτα  θα μοιραστούν  στα παιδιά της περιοχής.

 

ΜΕΞΙΚΟ -  2013

Cush και Zara

 

Πρόληψη Εφηβικής Εγκληματικότητας μέσω διδασκαλίας αξιών.

 

Πάνω από 100 παιδιά έρχονται για δωρεάν φαγητό για πάνω από μισή ώρα καθημερινά, όπου απολαμβάνουν ένα καλό, ζεστό γεύμα και παρακολουθούν οπτικοακουστικά υλικά που διδάσκουν αξίες διάπλασης χαρακτήρα και πνευματικές αρχές.

 

ΜΕΞΙΚΟ -  2013

Isabelle, Jerry και Marianne

Εργαστήριο σε φυλακές γυναικών.

Το "Μαθαίνοντας να Πετάς" είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τεσσάρων μηνών που διδάσκει φυλακισμένες γυναίκες να μάθουν να πετούν ψηλά παρά τις σπασμένες φτερούγες τους. Η διασκέδαση και τα διαδραστικά εργαστήρια περιλαμβάνουν θέματα αυτοεκτίμησης, συγχώρεσης, την κουλτούρα της ειρήνης, αξίες, επικοινωνία, την θετικότητα, την ομαδικότητα και το σχέδιο ζωής. Οι γυναίκες δέχονται προσωπικές συνεδριάσεις συμβουλευτικής όπου μπορούν με ασφάλεια να ανοίξουν την καρδιά τους, να τις ακούσει κάποιος, να τις αγαπήσει, να πάρουν ενθάρρυνση για να έχουν μια σχέση με τον Ιησού. Ο κεντρικός στόχος του προγράμματος είναι να τις βοηθήσει να αναδομήσουν την αυτοεκτίμησή τους και την αξιοπρέπειά τους, να ανακαλύψουν τη φωνή τους, να επιτρέψουν στον εαυτό τους να έχει όνειρα ξανά και να γνωρίζουν ότι Κάποιος τις αγαπάει.