The Family [ Home ]Send This Page to a Friend

 

Θέλετε να βοηθήσετε στη  διάδοση του Λόγου; Κάνετε Download αυτό το φυλλάδιο σε μορφή  PDF τυπώστε το και δώστε το  δωρεάν όπου κι αν πάτε..

Download (0.3MB).

Reader's Corner: Main Page

Φυλλάδια: Κάποιος Σ' Αγαπά

Κάποιος σ' αγαπά και θέλει πολύ
να είναι μαζί σου την κάθε στιγμή.
Κάποιος σ' αγαπά κι απ' την πρώτη ματιά,
θέλει να 'ρθει στη δική σου καρδιά!

             Ναι, Κάποιος σ' αγαπά και γι' αυτό το λόγο σου έδωσε αυτό το μικρό μήνυμα! Κάποιος σ' αγαπά και πραγματικά θέλει να σε κάνει ευτυχισμένο! Όλοι μας θέλουμε να μας αγαπάνε και εμείς θέλουμε να αγαπάμε κάποιον, ενώ η Αγάπη είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη Γη για τους περισσότερους από εμάς! Οι ομορφιές όλης της Δημιουργίας είναι εδώ χάρη στην Αγάπη!--Το γρασίδι, τα δέντρα, τα λουλούδια, τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα, οι ρομαντικές νύχτες με τ' αστέρια και το φεγγάρι, τα υπέροχα ζώα. Ακόμα και τα κατοικίδιά μας καταλαβαίνουν την αγάπη και στην πραγματικότητα δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αγάπη και μερικές φορές μπορεί και να πεθάνουν από τη θλίψη τους.

            Έτσι κι εμείς χρειαζόμαστε απεγνωσμένα την αγάπη και μερικές φορές πεθαίνουμε από κατάθλιψη χωρίς την αγάπη, επειδή όλοι μας χρειαζόμαστε αγάπη και έχουμε την ανάγκη να αγαπάμε κάποιον. Γι' αυτό κι εμείς βρισκόμαστε εδώ και γι' αυτό υπάρχουμε εδώ, επειδή Κάποιος μας αγαπά και θέλει να είμαστε ευτυχισμένοι, να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε, να απολαμβάνουμε όλα τα καλά πράγματα στη ζωή και να έχουμε αρκετά από το κάθε τι. Όμως γιατί υπάρχει τόση θλίψη και δυστυχία στον Κόσμο;--Τόσο πολύ κακία, ασχήμια, ταλαιπωρία και θάνατος; Γιατί δεν μπορεί να είναι όλα υπέροχα, όμορφα, καλά, ευχάριστα και απολαυστικά;

            Λοιπόν, στην Αρχή έτσι δημιουργήθηκαν όλα. Όμως ο άνθρωπος διάλεξε να είναι εγωιστής, άκαρδος και άσπλαχνος, και να κάνει το δικό του, μακριά από τον Παράδεισο την αρχικής μας Δημιουργίας. Όλοι μας παίξαμε κάποιο ρόλο στο να φέρουμε την δυστυχία στον Κόσμο. Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν είχαμε όλοι κάποια κακία κάποια φορά; Δεν κάναμε όλοι κάποια πράγματα που γνωρίζαμε ότι ήταν άσχημα, και που τώρα δεν μπορούμε να τα επανορθώσουμε; Η Αγάπη θα μπορούσε να διορθώσει πάρα πολλές πληγές, να ξαναφέρει την ευτυχία σε πάρα πολλές καρδιές, να απαλύνει τόσο πολύ πόνο και δυστυχία, και να αποτρέψει τόσο πολύ θάνατο, όμως η εγωιστικότητα, η απληστία, η απερισκεψία και το πείσμα συνεχώς προκαλούν περισσότερες θλίψεις στον κόσμο, καθώς και στην προσωπική μας ζωή.

            Έχουμε καταστρέψει τον Παράδεισο που ήταν πάνω στη Γη για να τον απολαμβάνουμε. Τον έχουμε καταστρέψει με το μίσος, την απληστία, τη βία, τον πόνο, τον πόλεμο και το θάνατο. Όμως Κάποιος θέλει να σε σώσει από αυτά, και μια μέρα να σε πάρει μακριά από αυτά, και ακόμη και τώρα να σε φυλάξει από πολλά από αυτά τα πράγματα, και να σου δώσει χαρά, ειρήνη, ευχαρίστηση και ευτυχία, και πάνω απ' όλα Αγάπη!--Αγάπη γι' Αυτόν, για τους άλλους και ακόμη και για τον εαυτό σου! Είναι ο Δότης κάθε τι καλού, ο Θεός της Αγάπης, ένας Θεός που αγαπά, επειδή είναι η Αγάπη. Ναι, υπάρχει Κάποιος που σε αγαπά!--Που είχε τόση μεγάλη Αγάπη για σένα που έδωσε τη Ζωή Του για να σώσει τη δική σου! "Μεγαλύτερη αγάπη δεν έχει κανένας από αυτήν, από το να δώσει κάποιος τη ζωή Του για τους φίλους Του!"--Ιωάννη 15:13. Και αυτό έκανε Αυτός για σένα, για να πληρώσει για τις αμαρτίες σου και να σου δώσει την Αγάπη Του και τη συχώρεσή Του.

            Το μόνο που θέλει είναι να στραφείς σ' Αυτόν και να μετανιώσεις, να Τον δεχτείς, να Τον πιστέψεις, να είσαι ευγνώμων για την μεγαλοψυχία που σου δείχνει και να προσπαθήσεις να αγαπήσεις και να κάνεις το καλό σε άλλους όπως έχει κάνει Αυτός για σένα, όπως επιθυμεί να κάνει για σένα, και όπως πράγματι θα κάνει για σένα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό στο υπέροχο Μέλλον, όταν θα έρθει για να σε πάρει στο Ουράνιο Βασίλειό Του. Κατόπιν θα αναλάβει την εξουσία στη γη και θα την κυβερνήσει με δικαιοσύνη, Αγάπη, έλεος, καλοσύνη και ευσπλαχνία, και θα σταματήσει όλους τους πολέμους, τα μίση και την έλλειψη Αγάπης και θα δημιουργήσει ένα υπέροχο, ένδοξο Βασίλειο Αγάπης εδώ πάνω στη Γη για να το απολαμβάνουμε όλοι εμείς για πάντα!

            Απλά ζήτησε από Αυτόν τον υπέροχο Κάποιο που σε αγαπάει να έρθει μέσα στην καρδιά σου, και Αυτός θα εξαλείψει όλα σου τα δάκρυά και θα κάνει τον πόνο της μοναξιάς σου, την απόρριψης, του φόβου και της σύγχυσης να εξαφανιστεί και θα σου δώσει μια υπέροχη ζωή Αγάπης που θα μείνει για πάντα! Θα ζητήσεις από τον Ιησού να έρθει στην καρδιά σου σήμερα;--Ο Γιος της Αγάπης του Θεού, το παράδειγμα της Αγάπης Του, ο Ίδιος Του ο Γιος στάλθηκε στη Γη για να μας δείξει την Αγάπη Του, Τον οποίο όμως καταδίωξαν κακοί άνθρωποι και Τον σταύρωσαν! Δόξα στο Θεό όμως γιατί  αναστήθηκε και πήγε στα Ουράνια να βρεθεί μαζί με τον Πατέρα της Αγάπης, και που τώρα είναι μαζί μας με τη μορφή του Αγίου Πνεύματος που είναι σαν μια στοργική μητέρα! Για σκέψου, ο Γιος του Θεού πέθανε από αγάπη για σένα για να μπορέσεις να ζήσεις εσύ! Σε θέλει να είσαι ευτυχισμένος, κι εγώ θέλω να είσαι ευτυχισμένος, όλοι μας θέλουμε να είσαι ευτυχισμένος! Υπάρχουν τόσοι πολλοί από εμάς που σε αγαπάμε, και μπορούμε να σε βοηθήσουμε αν μόνο στραφείς σ' Αυτόν και προς εκείνους που σε αγαπάνε. Μπορείς να το κάνεις αυτή τη στιγμή κάνοντας μια απλή προσευχή:

"Αγαπημένε μου Ουράνιε Πατέρα, σε παρακαλώ, συχώρεσέ με για όλα τα λάθη που έχω κάνει! Μετανιώνω και θέλω να Σε δεχτώ μέσα στην καρδιά μου μέσα από την Αγάπη του Γιου σου, του Ιησού. Βοήθα με να αγαπώ Εσένα και τους άλλους για να μπορώ να είμαι ευτυχισμένος και να κάνω και τους άλλους ευτυχισμένους. Δίδαξέ με περισσότερα για Σένα μέσα απ’ το υπέροχο Βιβλίο Σου, τη Βίβλο. Στο όνομα του Ιησού, του Γιου Σου, αμήν."

Αν έκανες αυτήν την προσευχή ειλικρινά και αληθινά, ο Ιησούς έχει έρθει μέσα στην καρδιά σου, επειδή το υποσχέθηκε να το κάνει! Είπε, "Κοίταξε, στέκομαι στην πόρτα της καρδιά σου και χτυπώ. Αν κάποιος ανοίξει την πόρτα θα έρθω μέσα του και θα δειπνήσω (η θα τους δείξω την αγάπη Μου) μαζί του."--Αποκάλυψη 3:20 Αν δεν έκανες αυτή την προσευχή, κάν' την τώρα προτού είναι πολύ αργά! Ο Θεός να σ' ευλογεί και να σε φυλάει και να σε κάνει μια ευλογία!

--Η αγαπημένη σου Οικογένεια

 

[ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ]

Κάνετε εγγραφή για να παίρνετε τα φυλλάδια με email


Στείλε αυτή τη σελίδα σ' έναν  φίλο σου

 

Το όνομά σου

 

Το email σου

 

Το όνομα του φίλου σου

 

Το email του φίλου σου

 

Το μήνυμά σου (προαιρετικά)

 

 

Εισάγετε τον Κωδικό >