The Family [ Home ]Send This Page to a Friend

 

Θέλετε να βοηθήσετε στη  διάδοση του Λόγου; Κάνετε Download αυτό το φυλλάδιο σε μορφή  PDF τυπώστε το και δώστε το δωρεάν όπου κι αν πάτε..

Download (1.4MB).

Reader's Corner: Main Page

Φυλλάδια: Φοβάσαι Μήπως Μείνεις Ακάλεστος;

Μhπως eμεινες ποτέ ακάλεστος σε κάποιο πάρτι; Σε μια κλίμακα από το ένα μέχρι το δέκα, με το δέκα να αντιπροσωπεύει τις καλύτερες αναμνήσεις, το να μείνεις ακάλεστος σ’ ένα πάρτι  βαθμολογείται με μείον ένα.

   Λοιπόν σύντομα πρόκειται να γίνει , ένα τέτοιο τεράστιο πάρτι.  Και είναι ένα πάρτι που δεν πρέπει   να χάσεις.

   Ένα από τα καλύτερα πράγματα σ’ αυτό το πάρτι- εκτός από την εκπληκτική διασκέδαση, την αφθονία σε  φαγητά  και  ποτά,  και την προνομιακή τοποθεσία—είναι  ότι είσαι προσωπικά προσκεκλημένος. Απλώς πρέπει να δεχτείς την πρόσκληση σου και η είσοδός σου είναι εγγυημένη. Θα μπορείς να έχεις ακόμη και  δωρεάν μεταφορικό μέσο για το πάρτι όταν φθάσει  η ώρα.

   Αυτό το πάρτι θα  γίνει  στον  Ουρανό.  Οικοδεσπότης είναι ο Ιησούς Χριστός. Ετοιμάζει   ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό πρόγραμμα γι’ αυτούς που θα δεχτούν την πρόσκλησή Του. Μέρες ατέλειωτες θα κρατήσει το γλέντι. Κι αυτή θα είναι μονάχα η αρχή του ξεφαντώματος, επειδή μετά από το πάρτι ακολουθεί μια Παραδεισένια ζωή  για τους καλεσμένους που θα  την απολαμβάνουν για όλη την αιωνιότητα.    

   Μπορείς να δεχτείς την πρόσκλησή σου γι’ αυτό το πάρτι, καθώς και για τον Ουρανό, αυτή τη στιγμή, λέγοντας απλά στο Ιησού  ότι δέχεσαι την δωρεάν προσφορά Του. Μπορείς να το πεις  κάπως έτσι,

   “Ναι, Ιησού θέλω να πάω στο πάρτι Σου στον Ουρανό όταν θα  φθάσει εκείνη η ώρα. Δεν θα ήθελα να χάσω  το μεγαλύτερο  ξεφάντωμα στην Ιστορία. Ευχαριστώ που μ’ αγαπάς τόσο πολύ και  μου κάνεις αυτήν την τιμή να με προσκαλέσεις. Ξέρω ότι δεν είμαι τέλειος, και είμαι τόσο χαρούμενος που Εσύ έχεις τη δύναμη να με συγχωρέσεις και να διαγράψεις τις αμαρτίες μου. Δέχομαι την δωρεάν προσφορά σου για αιώνια ζωή και  ζητώ από Εσένα να ζήσεις μέσα στη καρδιά μου για πάντα. Αμήν.”

   Τώρα που ξέρεις ότι θα γίνει ένα πάρτι, και ότι θα είσαι ένας από τους προσκεκλημένους, μάλλον  θα ανυπομονείς  να μάθεις πότε θα γίνει. Και ποιος δεν θα ανυπομονούσε;   Αα, και δεν είπαμε ακόμη ότι οι προσκεκλημένοι που θα έχουν μοιράσει τις περισσότερες προσκλήσεις για το πάρτι και σε άλλους θα δεχτούν ιδιαίτερες τιμές από τον ίδιο τον οικοδεσπότη του πάρτι; Κι αυτό γιατί ο Ιησούς θέλει να καλέσει όσο το δυνατόν περισσότερους σ’ αυτό το  πάρτι.

   Όπως και να ‘ναι, ο Οικοδεσπότης αυτού του πάρτι, ο Ιησούς, μας λέει πώς θα υπάρξει μια  περίοδος μεγάλων ταραχών πάνω στη γη πριν έρθει η ώρα να γίνει το πάρτι. Θα είναι μια τελική αναμέτρηση ανάμεσα στο καλό και το κακό.

   Κάποιο  ορισμένο  άτομο   θα εμφανιστεί στη παγκόσμια σκηνή και θα λύσει πολλά από τα προβλήματα του κόσμου. Αυτός ο άνθρωπος θα είναι η ενσάρκωση του  Διαβόλου — ο Αντίχριστος. Γνωρίζει   ότι πρόκειται να γίνει ένα   πάρτι στο ουρανό, και ότι θα είναι  κατά  πολύ καλύτερο απ’ οποιοδήποτε  πάρτι θα μπορούσε να διοργανώσει ο ίδιος. Ζηλεύει παθολογικά τον Ιησού, και θα προσπαθήσει σκληρά  να κάνει τους ανθρώπους να ξεχάσουν τον Ουρανό και το πάρτι που θα γίνει σύντομα. Αλλά για να μπορέσει να κάνει το πάρτι με τον δικό του τρόπο, θα εξαναγκάσει   τους ανθρώπους να δεχτούν το χάραγμά του στα χέρια τους ή στα μέτωπά τους και να τον προσκυνήσουν σαν Θεό.– Και με το να δέχονται το χάραγμά του, ο άνθρωποι  θα απορρίπτουν   την πρόσκληση του οικοδεσπότη, του Ιησού, για εκείνο το θαυμάσιο πάρτι και τη θέση που θα είχαν στον Ουρανό.

   Λοιπόν να  η πρόκληση:  Μοίρασε παντού όσες περισσότερες δωρεάν προσκλήσεις μπορείς για το Επουράνιο πάρτι —  αφού είναι το ίδιο εύκολο και για κάποιον άλλον να κάνει αυτήν την προσευχή όσο ήταν και για σένα — και μ’ αυτό τον τρόπο βοηθάς τον Ιησού, τον οικοδεσπότη, και ανατρέπεις τα σχέδια εκείνου του μεγαλομανή,  του Αντίχριστου.

   Ο Αντίχριστος θα είναι υπεύθυνος για μια περίοδο μεγάλων προβλημάτων πάνω στη γη για όλους εκείνους που αρνούνται το χάραγμά του. Είναι ένα άτομο με  ψυχωτικό  χαρακτήρα, όμως δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να μας αποτρέψει από την αποστολή μας. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να εργαστούμε   ακόμη πιο εντατικά  ώστε  να πούμε στους ανθρώπους για την πρόσκληση στο μεγαλύτερο και ωραιότερο πάρτι στον Ουρανό που θα συμβεί σύντομα.

Αυτό το πάρτι στο Ουρανό πρόκειται σίγουρα να συμβεί, και αξίζει να το περιμένεις. Θα σε δούμε  εκεί  μαζί με  τους φίλους σου!

 

[ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ]

Κάνετε εγγραφή για να παίρνετε τα φυλλάδια με email


Στείλε αυτή τη σελίδα σ' έναν  φίλο σου

 

Το όνομά σου

 

Το email σου

 

Το όνομα του φίλου σου

 

Το email του φίλου σου

 

Το μήνυμά σου (προαιρετικά)

 

 

Εισάγετε τον Κωδικό >